kroppen hinner förvandlas till en säck potatis

Allmänt / carbs, chrons, dinkropptrengerpotäter, kärnfrisk / Permalink / 0

Kompisar - mina uppdateringar blir senare och senare för varje kväll känns det som. Idag lurade jag ångesten med två timmar på gymmet. Det var skönt att röra på kroppen efter att varit sjuk i en vecka. Det hinner inte hända så mycket med kropppen dock känns det som att kroppen hinner förvandlas till en säck potatis (obervera att det KÄNNS som det, det ÄR inte så). Hur som haver så har jag tänkt på några saker som jag vill klargöra eftersom jag kan varit något otydlig eller har fått frågor om det.

1. Jag är inte emot kolhydrater, jag älskar kolhydrater och anser att det är en super viktig del av kosten. Poängen var att det är viktigt att låta personer få göra det dem brinner för. Detta inlägg hittar du här.

2. Allt som kommer upp på bloggen skriver jag själv med undantag för svaren på intervjuerna och det jag citerar (då har jag tydligt satt citat tecken och hänvisar till källan).

3. Listan med mina mål för våren är endast stödord som för er läsare är helt obegripliga - jag förstår det - screenshoten är mest för att visa exempel på hur man kan göra. Detta inlägg hittar du här.

 
 
Till top